Τι είναι η Χειροπρακτική - An Overview

Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».

«Δεν πρέπει ποτέ να αγνοήσεις την κλινική εξέταση που γίνεται με το χέρι. Ένας καλός χειροπρακτικός εμπιστεύεται πρώτα από όλα τα χέρια του για να κάνει τη διάγνωση. Σήμερα, χάρη στην τεχνολογία, έχουμε τη δυνατότητα επακριβών μετρήσεων με μηχανήματα.

Η φερριτίνη αποθηκεύεται στα κύτταρα του σώματος μέχρι όταν έρθει η ώρα να παραχθούν περισσότερα ερυθρά αιμοσφαίρια.

Έρευνα για την κατάθλιψη: Ποιες χώρες είναι πρωταθλήτριες στα αντικαταθλιπτικά

περπάτημα. Οι ασθενείς που θεραπεύονται δείχνουν πολύ νεότεροι. Στο

νευρολογικές εξετάσεις, αυτές οι εξετάσεις είναι σχεδιασμένες για την αξιολόγηση της λειτουργίας των κινητικών, αισθητηριακών και κρανιακών νεύρων (όπως ο έλεγχος των αντανακλαστικών)

Έρευνα για την κατάθλιψη: Ποιες χώρες είναι πρωταθλήτριες στα αντικαταθλιπτικά

Όπου χρειάζεται, ο χειροπράκτης μπορεί να προτείνει και άλλες διαγνωστικές εξετάσεις όπως η μαγνητική τομογραφία ή οι ακτινογραφίες.

Η σωστή στάση αφόδευσης και η σημασία της στην υγεία μας

Ενημερώνουμε τους ανθρώπους που μας επισκέπτονται για την πρόγνωση (και την πρόληψη) της πάθησής τους, με γλώσσα κατανοητή, βάσει των πιο πρόσφατων και έγκυρων επιστημονικών δεδομένων και τους καθοδηγούμε αντίστοιχα για την διαχείρησή της – και τις πιθανές αλλαγές που θα χρειαστεί να κάνουν σχετικά με τις δραστηριότητες, τον τρόπο ζωής, τις συνήθειες και την καθημερινότητά τους.

Έχοντας υπόψη του τις αρχικές μετρήσεις, μπορεί να διαπιστώσει και ποσοτικά την πρόοδο που σημειώνει ο ασθενής, επαναλαμβάνοντας τις μετρήσεις κατά τη διάρκεια των θεραπευτικών συναντήσεων.

Δευτέρα - Παρασκευή     Σάββατο - Κυριακή            click here                                      

Επίσης θα σας δοθούν και κάποιες συμβουλές που αφορούν την μελλοντική φροντίδα του προβλήματός σας. Είναι πολύ πιθανόν να σας συμβουλέψει να κάνετε κάποιες επαναληπτικές συνεδρίες στο μέλλον.

Ακριβώς επειδή σε ορισμένες περιπτώσεις η χειροπρακτική μπορεί να είναι ως και απαγορευτική, πρέπει πάντα ο θεραπευτής να παίρνει λεπτομερές ιστορικό του ασθενούς.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Τι είναι η Χειροπρακτική - An Overview”

Leave a Reply

Gravatar